Lavanda_Salón_04

Op Santa Rosalia Lake & Life Resort vindt u zowel vrijstaande villa's, geschakelde woningen als appartementen. Al deze woningen zijn fraai ontworpen, vallen op door hun comfort en liggen in een exclusieve omgeving vlak bij de zee en de natuur. 

Vrijstaande villa's en appartementen


De woningen bevinden zich rond een magnifiek park dat exclusief toegankelijk is voor bewoners van Santa Rosalia Lake & Life Resort. De vrijstaande villa's en appartementen vallen op door hun architecturale vooruitstrevendheid. Voor uw comfort is gebruik gemaakt van de meest hoogstaande technologieën en materialen. Een prachtig uitzicht, een eigen tuin en uw privézwembad voltooien dit droomplaatje helemaal. 

Lavanda 24 ext.7_1000x1000

Villa's Lavanda 

Op enkele stappen van het meer bevindt zich de fraaie woning Lavanda waar het dankzij haar bevoorrechte ligging en comfortrijke ontwerp op elk moment van de dag zalig vertoeven is. 

 

Ontdek Lavanda
P41_EXTERIOR.0005_0000_750x7500

Villa's Almendro 

Deze wonderlijke villa's zijn ontworpen op maat van de natuur. Almendro is gelegen langs het meer en de fraaie uitzichten toveren de hele dag door een stralende glimlach op uw gezicht. 

 

Ontdek Almendro
Fachadakopie_1000x1000

Villa's Zen Sakura

De villa's Zen Sakura zijn de ideale uitvalsbasis om te genieten van de prachtige natuur, te relaxen op het strand en tot rust te komen op je eigen terras onder de zon. 

 

Ontdek Zen Sakura
Madreselva 3 - 1000 x 1000 kopiëren

Appartementen Madreselva 

De appartementen liggen bij een fantastisch landschapszwembad in een knap aangelegde tuin met speeltuigen voor de kinderen, op 200 meter van het meer.

 

Ontdek Madreselva