Lavanda_Salón_04

Op Santa Rosalia Lake & Life Resort vindt u zowel vrijstaande villa's, geschakelde woningen als appartementen. Al deze woningen zijn fraai ontworpen, vallen op door hun comfort en liggen in een exclusieve omgeving vlak bij de zee en de natuur. 

Vrijstaande villa's en appartementen


De woningen bevinden zich rond een magnifiek park dat exclusief toegankelijk is voor bewoners van Santa Rosalia Lake & Life Resort. De vrijstaande villa's en appartementen vallen op door hun architecturale vooruitstrevendheid. Voor uw comfort is gebruik gemaakt van de meest hoogstaande technologieën en materialen. Een prachtig uitzicht, een eigen tuin en uw privézwembad voltooien dit droomplaatje helemaal. 

Lavanda 24 ext.7_1000x1000

Villa's Lavanda 

Op enkele stappen van het meer bevindt zich de fraaie woning Lavanda waar het dankzij haar bevoorrechte ligging en comfortrijke ontwerp op elk moment van de dag zalig vertoeven is. 

 

Villa Almendro, Santa Rosalia WEBSITE-32-1

Villa's Almendro 

Deze wonderlijke villa's zijn ontworpen op maat van de natuur. Almendro is gelegen langs het meer en de fraaie uitzichten toveren de hele dag door een stralende glimlach op uw gezicht. 

 

Fachadakopie_1000x1000

Villa's Zen Sakura

De villa's Zen Sakura zijn de ideale uitvalsbasis om te genieten van de prachtige natuur, te relaxen op het strand en tot rust te komen op je eigen terras onder de zon. 

 

MADRESELVA_EXTERIORES_.0004_v2

Appartementen Madreselva 

De appartementen liggen bij een fantastisch landschapszwembad in een knap aangelegde tuin met speeltuigen voor de kinderen, op 200 meter van het meer.

 

MADRESELVA_EXTERIORES_.0000_v2

Madreselva Bungalows

Nieuwe luxueuze appartementen waarvan 8 gelijkvloerse appartementen met terras en tuin en 8 penthouses met een dakterras.
Ruime zuid gerichte balkons of terrassen laten de bewoners genieten van de groene omgeving.

 

PISCINA

Appartementen Mirador 

6 Units met telkens 7 appartementen. Deze appartementen beschikken over 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers en hebben zichten op het kristalheldere meer en op La Reserva, een prachtige uitgestrekte tuin om tot ontspanning te komen, te sporten of te genieten van de natuur.

 

9 kopiëren

Appartementen Levansur

In totaal worden er in dit nieuwe project 60 appartementen gebouwd in 4 units van 15 woningen. Er zal een grote gemeenschappelijke ruimte zijn met zwembad, een kleiner verwarmd zwembad en recreatiegebied.